スポンサーサイト

(--------)
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。


SAKAISUJI CLUB

(2011-11-10)
セミドライにした羽曳野イチジクと河内鴨のスモーク
R0013001.jpg


Antipasto
明石ダコと色々な野菜と泉州ベビーリーフのサラダ仕立て
Tako was tender, and baby leaves were really fresh!!
R0013002.jpg


Zuppa
泉州かもうりのズッパ ホタテ貝柱のセミクルードとあおさを浮かべて
Its taste is really rich. They had really good bread, so I dip the bread into the soup.
It was really really good!!!
R0013003.jpg


Primo piatto
京都産 赤甘鯛(グジ)と生ウニで和えた すだちを練り込んだタリオリーニ
It was really good. Uni was really rich, but Sudachi get down this rich taste.
Guji is really fresh. I love it.
R0013004.jpg


Secondo piatto
奈良産 大和牛ロース肉の炭火焼 ピリ辛の高山ゴボウのピュレと泉州里芋のティンバッロ
You can feel a smell of soil. I think its smell is really healthy.
R0013005.jpg


Dolce
能勢栗のモンテビアンコ 栗のジェラートも添えて
There is a big chestnut in the cake.
Oh, I felt I was in a dream….
R0013009.jpg


Cheeeeeeese!!!!
R0013006.jpg

R0013011.jpg

I am the happiest person in the world!!!
スポンサーサイト


コメントの投稿

非公開コメント

プロフィール

てつパパ

Author:てつパパ
回来了

最近の記事
最近のコメント
お気に入りのページ
月別アーカイブ
カテゴリー
ブログ内検索
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。